Suosikkituotteet kevääseen

Suosikkituotteet kevääseen

Tästä blogitekstistä löydät kevään TOP 10 suositukseni Olkian verkkokaupasta. Olen Olkian yrittäjä, tuotteiden sisäänostaja ja kolmen lapsen äiti (lapset 6, 9 ja 11 v.), joten minulla on hyvä tuntuma laadukkaista ja toimivista lasten vaatteista, kengistä ja varusteista. Lapset ja heidän tarpeensa ovat kuitenkin erilaisia - se mikä toimii toiselle, ei välttämättä toimi toisella. Jaan kuitenkin kokemukseni, jotta voin helpottaa edes jonkun teistä elämää valintojen äärellä. Lista suosituksista voisi olla paljon pidempi, mutta etenkin nämä tuotteet ovat meidän perheessämme ahkerassa käytössä. Listaan olen myös pyrkinyt valikoimaan tuotteita eri tuotekategorioista. 

1. Fjällrävenin High Coast Pocket -laukku

Ajattoman tyylikäs High Coast Pocket -pikkulaukku on meillä koko perheen käytössä, sillä hihna on helposti säädettävissä käyttäjänsä mukaan. Laukkuun mahtuu puhelin ja muut pienet tavarat, kuten pankkikortti. Näitä laukkuja meillä on useammassa eri värissä ja varsinkin kesäisin kaikki aktiivisessa käytössä.

2. Haltin Kunnar Jr Gloves -hanskat

Joustavat ja mukavan tuntuiset Haltin Kunnar-hanskat ovat meillä käytössä niin päiväkodissa kuin koulussakin. Ne ovat erinomaiset vapaa-ajan hanskat, jotka antavat myös hyvän pidon pyöräillessä, kiipeillessä ja muussa aktiviteetissa. Halti valmistaa Kunnar-hanskoja myös aikuisille. 

3. Helly Hansenin tekniset paidat - Jr Loen Tech LS Top ja T-shirt

Hellyn tekniset paidat ovat tämän kevään uutuuksia, jotka hankin meille heti omaan käyttöön. Molemmat paidat ovat pehmeitä ja superkevyitä, sillä niissä on 15 % merinovillaa. Materiaalin tuntuma on erilainen verrattuna perinteiseen tekniseen paitaan.

4. Reiman Anti-Bite-tuotteet

Anti-Bite-tuotteista meillä on käytössä sukkia (Insect socks ja Karkuun socks) useammassa koossa ja värissä sekä Pistoton-legginsit ja Sillat-shortsihousut. Ne ovat ihan ykköset, sillä vietämme paljon aikaa ulkona niin kotona kuin mökillä ollessa. Anti-Bite-tuotteet antavat suojaa mm. hyttysiltä ja punkeilta.

5. Didriksonsin Tovik (tyttöjen) ja Halden (poikien) hybridihupparit

Didriksonsin hybridihupparit ovat tyylikkäitä ja laadukkaita sekä monikäyttöisiä. Valkoista Tovik-hupparia on meillä käytetty niin koulun päättäjäisissä kuin polkujuoksutreeneissäkin. Nämä hupparit ovat “Välikausitakit”-kategorian suosituimpia tuotteita.

6. Helly Hansenin Jr Logo Pants -collegehousut

Lapseni ovat hoikkarakenteisia ja monet collegehousut ovatkin liian suuret vyötäröltä. Hellyn Logo Pantsit sopivat hoikalle, ja siksi näitä onkin hankittu sekä sinisenä että mustana. Ja vaikka housut ovat kovalla kulutuksella, polvet ovat pysyneet ehjinä. 

7. Jack Wolfskinin Rainy Days Pants Kids -kuorihousut

Lasten ja nuorten Rainy Days Pants -kuorihousut ovat valmistettu aikuisten vastaavien suosittujen housujen pohjalta. Ne ovat helppo pukea collegehousujen päälle ja pakkautuvat pieneen tilaan, sillä niissä ei ole verkkovuorta. Lisäksi niissä on erinomaiset toiminnalliset ja tekniset ominaisuudet (vesipilariarvo väh. 10 000 mm).

8. Reiman Vantti-softshell-takki

Reiman Vantti on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Tämä softshell-takki on hengittävyyden ja tuulenpitävyyden lisäksi myös vedenpitävä (vesipilariarvo väh. 10 00 mm). Värivaihtoehtoja on useita, mutta oma lapseni halusi ehdottomasti punaisen, kuten parhaalla ystävällään.

9. Mizun juomapullot M5 (500 ml) ja M8 (750 ml)

Mizun juomapullot olivat verkkokauppamme suosituin tuote viime keväänä ja kesänä. Myös meidän koko perheellä on käytössä molemmat koot useammassa värissä. Sen lisäksi, että teräksisessä pullossa juoma pysyy pidempään viileänä, plussaa on myös pullojen riittävän suuri suuaukko. Lisävarusteena on saatavilla sporttikorkki, joka nopeuttaa ja helpottaa etenkin pienempien lasten juomista.

10. Halti Lente –kengät

Ihanan kevyet ja taipuisat kesäkengät, jotka on helppo pukea jalkaan. Näitä suosittuja kenkiä valmistetaan myös aikuisille. Lente-kengät ovat olleet meillä monikäyttöiset, sillä talvella niillä on myös jumpattu ja juostu sisähalleissa. Nyt tarvitaan kuitenkin jo seuraava koko!

Kuten aikaisemmin totesin, lista voisi olla pidempi, sillä olemme saaneet myös paljon arvokasta palautetta teiltä, IHANAT asiakkaat. Toivon, että jatkossakin annatte palautetta ja kerrotte toiveistanne, sillä muokkaamme Olkian valikoimaa niiden pohjalta. Seuraavaksi olisikin mahtava tehdä TOP-listaus asiakkaiden suosikeista.

Ihanaa kevättä ja kesän odotusta! 

Terkuin,
Sari Markkula

Kuva Sari Markkulasta


Huomaathan, että tarkistamme kommentit ennen julkaisua.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.


Suosikkituotteet kevääseen
Miten saada mahdollisimman pitkä elinkaari lastenvaatteille?
Viisi keinoa lisätä vastuullisuutta vaatehankinnoissa