Vastuullisuus

Vastuullisuus

Olkia pyrkii kaikessa toiminnassaan kokonaisvaltaiseen vastuullisuuteen. Tämä tarkoittaa niin sosiaalista, taloudellista kuin ekologistakin näkökulmaa.  

Meille on tärkeää tehdä työtä kaikkia ihmisiä kunnioittaen ja hyviä toimintatapoja noudattaen. Haluamme ylläpitää hyviä suhteita kaikkiin sidosryhmiin kattaen koko arvoketjun ja muut yhteistyökumppanit. Tavoitteenamme on olla työnantaja, jossa työhyvinvointi, tasa-arvo, yhdenvertaisuus ja osaamisen kehittäminen ovat merkittävässä roolissa. 

Pyrimme toimimaan tehokkaasti ja kannattavasti sekä kilpailukykyisesti. Haluamme kotimaisena pienyrityksenä suosia suomalaisia toimijoita, jotta voimme omalta osaltamme kasvattaa hyvinvointia ja työpaikkojen määrää Suomessa. Tavoitteenamme on tarjota myös itse työpaikkoja ja työllistää etenkin nuoria, sekä tukea lasten ja nuorten hyvinvointia muun muassa lahjoitusten muodossa Hope Ry:n kautta. Lisäksi teemme varainhankintakampanjoita yhteistyössä urheiluseurojen kanssa. 

Edellytämme vastuullisuutta myös tavarantoimittajiltamme, ja se onkin ohjaava tekijä, kun valitsemme verkkokauppaamme brändejä. Suosimme valikoimassamme vastuullisesti valmistettuja tuotteita, jotka kestävät seuraavallekin käyttäjälle. Haluamme kannustaa vaatteiden pitkäikäiseen käyttöön. Sama takki voi kiertää perheessä lapselta toiselle, tai pieneksi jääneet vaatteet voi toimittaa yhteistyökumppanillemme Emmylle, joka hoitaa vaatteiden jälleenmyynnin.

Tuotteet pakataan kierrätysmuovista valmistettuihin lähetyspusseihin ja isommat toimitukset kierrätettäviin kartonkilaatikoihin, teippinä käytämme ekologista paperiteippiä. Kierrätämme muovit, paperit ja kartongit. Vaikka olemmekin verkkokauppa, tarjoamme nouto-mahdollisuutta lähialueen asukkaille, sillä se on ekologisempaa.