Usein kysyttyä | FAQ

Tilaukset

Rekisteröityminen ei ole pakollista. Voit tilata verkkokaupastamme rekisteröitymättä kanta-asiakkaaksi.

Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti tulee kuitenkin syöttää toimitusta ja tilausvahvistusta varten.

Saat meiltä sähköpostia antamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun tilaus on mennyt onnistuneesti läpi. Jos et jostain syystä saa sähköpostia, katsothan ensimmäiseksi roskapostikansion. Jos vahvistusta ei löydy sieltäkään, ota yhteyttä asiakaspalveluumme customer@olkia.fi

Tilauksen muokkaaminen itse ei ole mahdollista, mutta olethan mahdollisimman pikaisesti yhteydessä asiakaspalveluumme customer@olkia.fi tai puhelimitse 045 783 6783 (ma-pe klo 10-14).

Toimitukset

Toimituskulut Manner-Suomeen:

  • Matkahuollon XXS-paketti 4,95 €, Lähellä-paketti 5,95 € ja yli 119 € arvoisiin tilauksiin toimitus on ilmainen.
  • Postin Pikkupaketti postilaatikkoon tai -luukkuun 5,95 €, Postipaketti 7,95 € ja yli 119 € arvoisiin tilauksiin toimitus on ilmainen.
  • Postin/Matkahuollon kotiinkuljetus on aina maksullinen, ja se maksaa 14,90€ (toimitus klo 9-22 välillä).

Käsittelemme tilaukset mahdollisimman pian ja normaalitoimitusaika on 1–5 arkipäivää. Joissain tuotteissa tuote toimitetaan valmistajan varastolta, jolloin toimitusaika on 6-10 arkipäivää. Tämä on erikseen mainittu tuotteen tiedoissa.

Nouto on mahdollista OLKiAn työhuoneelta Torpparinmäestä, osoitteesta Pykälätie 15 00690 Helsinki. Olemme paikalla vaihtelevasti, joten olethan meihin yhteydessä ja sovit noutoajasta.

Noutamattomista lähetyksistä joudumme veloittamaan käsittelykuluja 15€/tilaus. Jos mielesi muuttuu tilauksen hyväksymisen jälkeen niin olethan pikimmiten yhteydessä asiakaspalveluumme ja teet palautuksen.

Tällä hetkellä toimitamme vain Manner-Suomeen (Ahvenanmaa ei kuulu toimitusalueeseemme).

Palautukset ja vaihdot

Jos haluat palauttaa tuotteen tai tuotteita, ota sähköpostitse yhteyttä asiakaspalveluun customer@olkia.fi ja ilmoita mitä tuotteita olet palauttamassa. Pakkaa palautettavat tuotteet alkuperäisiin myyntipakkauksiin, ja laita palautuslähetyksen mukaan kaikki palautettavat tuotteet. Saat maksuttoman palautuslähetyksen kirjoittamalla paketin kylkeen Postin palautustunnuksen 674379. Palautusta varten et tarvitse erillisiä osoitetietoja. 

Palautus on maksuton, mutta tilauksessa maksettuja toimituskuluja ei hyvitetä. Jos tilaus palautetaan kokonaan tai osittain siten, että jäljelle jäävän tilauksen arvo on alle 95 €, pidätämme oikeuden vähentää alkuperäisen lähetyksen kulut palautettavasta summasta.

Olemme pahoillamme virheestämme! Ole meihin yhteydessä sähköpostitse customer@olkia.fi tai puhelimitse 045 783 678. Sovimme kanssasi tuotteen palautuksesta ja toimitamme oikean tuotteen sinulle mahdollisimman pian.

Harmi kuulla, että sait viallisen tuotteen - olemme pahoillamme! Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin hoidamme sinulle uuden tuotteen tilalle. Jos on käynyt niin, että samaa tuotetta ei ole enää saatavilla, teemme sinulle rahanpalautuksen.

Yhteystiedot: customer@olkia.fi tai  puhelimitse 045 783 678 (ma-pe klo 10-14).