OLKiA ja Emmy yhteistyö. Käytetty takki maassa uudelle omistajalle.OLKiA ja Emmy yhteistyö. Käytetty takki maassa uudelle omistajalle.

OLKiA & Emmy

Olkia haluaa tehdä laadukkaiden vaatteiden kierrättämisen asiakkailleen mahdollisimman helpoksi. Siksi Olkia tekee yhteistyötä Suomen suurimman second hand –verkkokaupan Emmyn kanssa. Emmy on kotimainen yritys, jonka missiona on kannustaa laadukkaiden vaatteiden hankintaan ja niiden uusiokäyttöön. Kun lapsesi hyväkuntoiset vaatteet jäävät pieneksi, voit lähettää ne Emmyn myytäväksi. Saat siivottua vaatekaappejasi, tuloja itsellesi ja joku toinen saa iloa ja hyötyä vaatteistasi. Tämä on myös vastuullinen tapa toimia ja vähentää luonnon kuormitusta.

Nämä asiat Emmy hoitaa puolestasi

  • Lajittelee, arvioi, hinnoittelee ja kuvaa tuotteet
  • Laittaa ne myyntiin verkkokauppaansa
  • Hoitaa myyntiin liittyvän asiakaspalvelun
  • Toimittaa tuotteet ostajalle

Myyntituotot
Myyntituotot Emmy tilittää pankkitilillesi kerran kuukaudessa. Myyjä saa itselleen jopa 30–80 % tuotteen myyntihinnasta riippuen myydyn tuotteen loppuhinnasta. Sinulla on mahdollisuus valita myyntituottosi Olkian lahjakortille, jolloin saat +10% lisäedun

Olkian asiakasetu
Hyödynnä Olkian asiakasetu koodi OLKIA24 ja saat sillä ilmaisen toimituksen tuotteillesi ilman laatikoiden/pussien kappalemäärien rajoitusta. Voit lähettää samalla kertaa niin lasten kuin aikuistenkin vaatteita, asusteita ja jalkineita.
Tee myyjälähete 

Vinkit tuotteiden myyntiin

  • Laadukkailla lastenvaatteilla on kysyntää ja jälleenmyyntiarvo säilyy, kunhan pidät tuotteen siistissä kunnossa.
  • Keväällä on kova kysyntä erityisesti välikausivaatteille, joten nyt kannattaa laittaa myyntiin pieneksi jääneet siistikuntoiset keväthaalari, -takit ja lenkkarit kiertoon. 
  • Parhaat tuotot saa ajanmukaisuudesta, kunnosta ja merkistä riippuen