Maksutavat

Olkian verkkokaupassa voit maksaa Paytraililla, Klarnalla tai Olkia Oy:n sähköisellä lahjakortilla.

PAYTRAILIN MAKSUTAVAT

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

MAKSU PANKKIPAINIKKEILLA

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Olkian verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla pankin maksupainikkeilla:

Aktia
Danske Bank
Handelsbanken
Nordea
Oma Säästöpankki
Osuuspankki
POP-pankki
Säästöpankki
S-pankki
Ålandsbanken

Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

LUOTTOKORTTIMAKSUT

Verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla korteilla:

Visa
Visa Debit
Visa Electron
MasterCard
Debit MasterCard

Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Verkkokaupalla eikä Paytrail Oyj:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme.

Olkian verkkokauppa käyttää Paytrail maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Olkian verkkokauppa toimii tuotteiden markkinoijana sekä toimittajana asiakkaalle. Olkian verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, ole suoraan yhteydessä Olkian verkkokauppaan. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n (2196606-6) välille. Paytrail Oyj vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

MOBIILIMAKSUTAVAT

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo
Käyttöehdot 

MobilePay
Maksuehdot 

Siirto
siirto-ehdot-fi.pdf (nordea.fi)
tac (op.fi)

Tuotepalautuksissa Paytrailin välityksellä tehty maksusuoritus palautuu asiakkaalle hänen tilauksessa käyttämällään maksutavalla.

KLARNAN MAKSUTAVAT

Yhteistyössä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

Lasku: Maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä

Joustava erämaksu: Voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).

Kiinteä erämaksu: Voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.

Joustavan erämaksun ja kiinteän erämaksun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.

Tuotepalautuksissa Klarnan välityksellä tehty maksusuoritus palautuu asiakkaalle hänen tilauksessa käyttämällään maksutavalla.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

LAHJAKORTTI

Verkkokaupasta ostettua lahjakorttia voi käyttää ostoksien maksamiseen vain verkkokaupassa. Mikäli verkkokaupasta ostetun lahjakortin arvo on suurempi kuin tilauksen arvo, jää lahjakortin loppusaldo käytettäväksi myöhempiä ostoksia varten. Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa 12 kk lahjakortin ostohetkestä.

Kun lahjakorttitilauksesi on kirjautunut järjestelmäämme, lähetämme lahjakortin käyttöön oikeuttavan koodin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ostaessasi lahjakortin verkkokaupasta lahjaksi, voit joko tilata lahjakortin omaan sähköpostiisi ja lähettää lahjakortin eteenpäin lahjansaajalle tai voit tilata lahjakortin suoraan lahjansaajan sähköpostiin. Lahjakortti lunastetaan verkkokaupassa syöttämällä lahjakortti-koodi ostoskorissa.