OLKiA ja Emmy yhteistyö. Käytetty takki maassa uudelle omistajalle.OLKiA ja Emmy yhteistyö. Käytetty takki maassa uudelle omistajalle.

Käyttöehdot (legal policy)

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Olkia Oy:n verkkosivustolla olkia.fi välityksellä ostettavien tuotteiden kauppaan Olkia Oy:n ja asiakkaan välillä.

Sopimuskumppani kaikissa Olkia-verkkokaupassa toteutetuissa ostotapahtumissa on:

Olkia Oy
Y-tunnus: 3243953-6
Osoite: Pykälätie 15, 00690 Helsinki
Asiakaspalvelu: customer@olkia.fi
Puhelinnumero: 045 7836 2783 (ma-pe klo 10-14)

Käyttämällä Olkia-verkkokauppaa hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä, sekä hyväksyt samalla henkilötietojesi ja evästeiden käytön Olkian tietosuojaselosteen mukaisesti.

Olkialla on oikeus päivittää näitä ehtoja milloin tahansa. Päivitettyjä ehtoja sovelletaan tilauksiin, jotka on tehty uusien ehtojen voimaantulopäivän jälkeen.

VERKKOKAUPASSA ASIOINTI JA REKISTERÖINTI

Olkia Oy myy tuotteitaan täysi-ikäisille henkilöille, jotka asuvat Manner-Suomessa.

Verkkokaupasta tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä Olkian verkkokauppaan. Mikäli tilaat tuotteita rekisteröitymättä, olet velvollinen antamaan tilauksen yhteydessä vaaditut pakolliset tiedot.

Mikäli haluat rekisteröityä Olkia-verkkokaupan asiakkaaksi nopeuttaaksesi verkkokaupassa asiointia, sitoudut antamaan tilauksen yhteydessä ajantasaiset tiedot. Olet vastuussa salasanan salassapidosta ja vastaat itse kaikesta käyttäjätunnuksella tehdyistä tapahtumista.

HINNAT

Olkia-verkkokaupan tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai erikseen ilmoitetun ajankohdan. Verkkokauppatuotteiden hinnat veloitetaan tilaushetkellä voimassa olevan hinnan mukaan. Olkia-verkkokaupan hinnat sisältävät aina arvonlisäveron. Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimituskuluja, vaan ne ilmoitetaan erikseen tilausvaiheessa.

Olkia Oy pidättää oikeuden kaikkiin tuotteiden hinnanmuutoksiin, sekä varaa oikeuden kaupan purkamiseen hinnoitteluvirheiden, varaston inventointivirheiden ja verkkokaupan toimintahäiriöiden johdosta.

PERUUTTAMISOIKEUS

Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi, mikäli tilausta ei ole vielä toimitettu. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, tulee sinun olla yhteydessä Olkian asiakaspalveluun sähköpostilla customer@olkia.fi. Sähköpostissa tulee käydä ilmi tilaajan nimi, osoite ja tilausnumero.

Sinulla on lisäksi oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. 

Olkia Oy palauttaa maksun käyttäen samaa maksutapaa, jota käytit tilaustasi tehdessä, ellei asiasta ole toisin sovittu. 
Maksettuja toimituskuluja ei hyvitetä tuotepalautuksissa asiakkaalle takaisin.

Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ilman erillistä peruuttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä. Vastuullasi on tarvittaessa näyttää, että ilmoitus on tehty.

Olet velvollinen palauttamaan tuotteen viimeistään 14 päivän kuluttua päivästä, jona ilmoitit Olkia Oy:lle sopimuksen peruuntumisesta.

Jos tuotteessa tai palvelussa on virhe, sinulla on oikeus vaatia Olkia Oy:lta virheen hyvittämistä. Lisätietoa kuluttajaoikeuden linjauksessa Virhevastuu- ja takuu kulutustavaran kaupassa.

YLIVOIMAINEN ESTE

Olkia ei vastaa sellaisesta sopimusrikkomuksesta, kuten viivästymisestä ja estymisestä, joka johtuu Olkian vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta (force majeure).

SOVELLETTAVA LAKI JA MAHDOLLISET RIITATILANTEET

Näihin sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia, lukuun ottamatta sen lainvalintasäännöksiä. Osapuolet pyrkivät ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti neuvotteluin. Mikäli osapuolet eivät pääse asiassa yhteisymmärrykseen, ratkaistaan riita Suomessa, Helsingin käräjäoikeudessa.