NOT USED - Refund Policy - Vaihdot ja palautukset

Mikäli et ole tyytyväinen tilaamasi tuotteeseen, tai sinulle on toimitettu väärä tuote, olethan yhteydessä OLKiA Oy:n asiakaspalveluun customer@olkia.fi.

Kaikista vaihdoista ja palautuksista on sovittava etukäteen 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, ja tilaus tulee palauttaa 14 vuorokauden kuluessa ilmoittamisesta. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole ilmoitus palauttamisesta. Noutamatta jätetyistä palautuneista tilauksista perimme 15 euroa palautus- ja selvittelykulun.
 
Tuote on palautus- tai vaihtokelpoinen, kun

  • tuote on käyttämätön, puhdas ja tuoksuton
  • tuote on alkuperäisessä ja myyntikuntoisessa pakkauksessa
  • tuotteessa on alkuperäiset tuotelaput kiinni
  • tuote on myyntikelpoinen

Tilanteessa, jossa palautettavaa tuotetta on käytetty tai muokattu, pidätämme oikeuden vähentää palautettavasta summasta tuotteen kärsimän arvonalennuksen, aina tuotteen täyteen hintaan saakka.

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen tai kokoon, palautathan tuotteen myyntikelpoisena OLKiAlle. Voit halutessasi tehdä uuden tilauksen uudelle tuotteelle OLKiAn verkkokaupassa, jolloin sinulle tulee maksettavaksi mahdolliset uudet toimituskulut. 

Mikäli haluat palauttaa osan kampanjan tuotteista, tilauksen loppusumma lasketaan uudelleen pitämiesi tuotteiden arvon mukaisesti. Palautettava summa ei aina vastaa tilattujen tuotteiden hintaa. Jos tuotteen palauttamisen jälkeen tilaus ei enää oikeuta alennukseen, alennuksen arvo vähennetään palautettavasta summasta.

Toimi palautuksessa seuraavien ohjeiden mukaisesti:

  • Ota sähköpostitse yhteyttä asiakaspalveluun customer@olkia.fi ja ilmoita mitä tuotteita olet palauttamassa.
  • Pakkaa palautettavat tuotteet alkuperäisiin myyntipakkauksiin, ja laita palautuslähetyksen mukaan kaikki palautettavat tuotteet. 
  • Laita paketin päälle meiltä saamasi palautustarra ja vie paketti palautuspisteeseen.
  • Huomioithan, että palautettavat tuotteet eivät pääse vahingoittumaan kuljetuksen aikana. Lähettäjä vastaa siitä, että palautettavat tuotteet saapuvat vahingoittumattomana perille OLKiAn verkkokaupan varastoon.

Säilytäthän palautuskuittia vähintään 30 vrk:n ajan. Mikäli palautettava paketti katoaa matkalla, eikä pakettia löydy kuljetusfirman seurannasta, paketti on lähettäjän vastuulla ilman palautuskuittia.

Käsittelemme tuotepalautukset OLKiAn verkkokaupan asiakaspalvelussa 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Tuotepalautuksissa maksusuoritus palautuu tilauksessasi käyttämällä maksutavalla. Tuotteen palautus on maksuton, mutta tilauksessa maksettuja toimituskuluja ei hyvitetä tuotepalautuksissa.