OLKiA Play & Hope

Kutsumme sinut mukaan tekemään hyvää!

Kun liityt OLKiA Playn jäseneksi, jokaisesta ostoksesta lahjoitetaan vähintään 1 % lasten ja nuorten hyvinvoinnin hyväksi Hopen kautta. Lahjoitettava summa voidaan antaa, joko kokonaan tai osittain, myös tuotteiden muodossa, mikäli jollekin vaatteelle tai varusteelle on erityinen tarve. Tällöin lahjoituksen arvo voi olla huomattavasti suurempi kuin 1 %. Lahjoitukset teemme puolivuosittain, jotta voimme paremmin vastata Hopen tarpeisiin ja toiveisiin.

OLKiA Play
n jäsenenä olet oikeutettu kerran kuukaudessa vaihtuviin jäsentarjouksiin, joista saat helposti tiedon tilaamalla uutiskirjeemme. Jäsenedut ovat nähtävillä myös tämän sivun alalaidassa. Saat niistä 20 % alennuksen, kun olet kirjautuneena ja syötät kassalla koodin OLKiAPlay

Muita jäsenetuja ovat tilaushistorian tarkastelu sekä nopeampi ja helpompi tilauksen tekeminen, sillä yhteystietosi on valmiiksi täytettynä.

Liity jäseneksi

HOPE – YHDESSÄ JA YHTEISESTI

Hope Ry on vuonna 2009 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tavoitteena on antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö ja se toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea.

Toimimme yhdessä yhteiseksi hyväksi. Autamme vapaaehtoisvoimin ja luottamuksella vähävaraisia ja kriisin kokeneita lapsiperheitä Suomessa. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. Vuonna 2021 avustimme 9227 perhettä ja 22 452 lasta yli 600 vapaaehtoisen voimin. Pandemia-aika kasvatti avuntarvetta, joten tarvitsemme yhdessä tekemisen voimaa myös nyt ja jatkossa. Lämpimästi tervetuloa mukaan.